Post by lilamphyrita on Feb 11, 2022 22:44:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko točk hack ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Najboljša igra s helikopterjem, kar sem jih našel do zdaj. Odlična fizika in kontrole. Zadovoljujoča igra. Zelo priporočam.
Na splošno je ta igra spodobna ... Toda pridobivanje diamanta je nekoliko pretežko ... Za pridobitev diamanta potrebujete več lažjih misij ... Poleg tega imajo nekatera orožja drage stroške streliva, hkrati pa imajo minimalno zmogljivost ... Bolje bi bilo, če bi bi lahko videli statistiko orožja in stroške streliva za nekupljene strelne ladje na trgu/tehnološkem laboratoriju ...
Že dolgo časa igram, grafika, igranje so odlični. Ogromna izbira topovskih ladij, ki jih je mogoče nadgraditi z malo dela. ni vam treba porabiti pravega denarja, čeprav je izbira tam.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Laga vfin
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Action cnsf
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D მძაფრსიუჟეტიანი lcka
Lepo je 👍, a včasih vas ustavi in vam pove, da prenesete dodaten del, tudi če ga prenesete, ne bo več deloval, zaradi česar sem 🙁
Res uživam v vaši igri, a ko sem zamenjal telefon, je bil moj napredek izginil. Ko sem imel to igro v svojem prvem telefonu in jo znova namestil, je bil ves moj napredek še vedno tam. Ko pa sem zamenjal telefon, je vse izginilo. Prijavil sem se tudi v Igre Google Play in rad bi prenesl vašo igro, če mi lahko vrnete prejšnji napredek.
Igra mi je zelo všeč, samo ne morem ustvariti novega računa ..to igro igram na svojem starem telefonu in res mi je všeč in želim, da olajšajo ponastavitev vaše igre
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D მძაფრსიუჟეტიანი lcka
Zlo dobra igrica ampak kdaj pa kdaj zašteka
Ne morem dostopati do svojega prejšnjega računa ... in sem zanj porabil nekaj denarja ... res je razočaranje tudi, ko grem preverit varnostno kopijo, da je nima in sem obtičal z svež račun.
Igra se zelo zasuka, ne morete zaslužiti zlata brez interneta, preveč oglasov, ki zelo porabijo podatke, slaba povezava samodejno odšteje zbrano zlato. Ta igra sploh ni brez povezave.
Ta igra mi je zelo všeč, tudi grafika je odlična, vendar je težava le v tem, da za odklepanje druge ravni potrebujete, da jo kupite z vašim zlatom za nakup dolarjev, da lahko odklenete to novo raven. In verjemite mi, da sem porabil več kot 100 bog, da sem kupil nekaj dolarjev, da lahko odklenem stopnjo številka 10 z 200.000 dolarji, vendar še vedno ne odprem. Z bančnim računom celo kupim nekaj zlata, vendar še vedno porabim vse svoje zlato, vendar ta stopnja številka 10 še vedno ni odprta. Zdaj sem zbledel, prekleto!
Včasih so mi bile te igre zelo všeč, zdaj pa so jih oglasi uničili. Ne bi imel nič proti, če bi imeli možnost gledati oglase za zlate kovance in podobno, toda nenehni pojavni oglasi me motijo. Bog! To naj bi bila igra in ne odlagališče oglasov
Ja, ta igra je tako kul, za igranje ne potrebujete internetne povezave, ta je brez povezave. To sem igral, ko sem bil star 7 let in takrat so bile ravni zelo enostavne, zdaj pa, ko igram in imam 16 let in so ravni bolj zanimive in kul.
No, lepo je in vse, čeprav ne moreš več igrati načina po meri brez povezave in je pridobivanje zlata težje, a vseeno sem užival Edina stvar, ki ovira oceno 5 zvezdic, je dejstvo, da je treba način po meri igrati na spletu
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Akció kcfs
problemov nadzora je več. težave se začnejo sredi bitke. prosim, to kmalu popravite. če ni težav, bi dal 5 zvezdic.
nekoč je bilo super, vendar ne morem prenesti nobenega napredka na svoj novi telefon. so tudi večkrat poslali po e-pošti razvojni skupini in niso slišali ničesar. Odklenil sem najboljše ladje v igri, zdaj želim to popraviti.
Precej dobra izkušnja, njegove kontrole, grafika, dizajni, igranje je vse v redu. Toda količina nagrad je prav jezna, odvisno od tega, na kateri stopnji naj bi bil zdaj, vendar ne morete kupiti boljših stopenj strelske ladje in trenutno sem v ep.6, vendar je moja strelska ladja zdaj le stopnja 3, prosim, odpravite to težavo, zdaj je še ena težava, ki ni ravno velika težava, ampak kako lahko ponastaviš vse v igri, svoj napredek in stvari, ker res želim znova zagnati napredek igre
Skoraj vse v tej igri je problematično. Prehod vsake epizode vas popolnoma stane zlata. Kar me zelo moti in moral sem se boriti za to. Način bojne kampanje bojne ladje nima takšnih stvari. Ker vam ni treba porabiti svojih sredstev za napredek. Ampak ta igra, ne. Nič čudnega, zakaj je to v celoti p2w, kajti kaj ostane za f2w igralce, ki so mleli za blackmoth in druge dobre stvari. Pojdi s svojega prestola in naredi manj p2w, ker če je tako, bo lažje.
Aplikacija se po posodobitvi še naprej zruši. Po zadnji posodobitvi se mi zdi, da ne morem preiti zaslona za nalaganje, tudi ko izbrišem podatke aplikacije.
Res ful dobra igra
Igra pa je dobra. Toda igranje misij po meri me razjezi, ker tudi če imam internetno povezavo, se moja nagrada zlata ne odraža in na koncu izgubim denar brez razloga, prosim, odpravite težavo
je lepa igra, vendar je pridobiti zlato težko, naveličal sem se igre, ker ni lahkega dostopa do zlata
igra je super, vendar se zatakne v brezplačni preizkusni trgovini gunships in se ne vrne nazaj na epizode, ko se zatakne.... Prav tako je toliko oglasov.... in ni celozaslonskega načina, ki bi bil združljiv z najnovejšimi telefoni z več kot 6-palčnimi prikazi....to je tako razdražljivo....
Čudovita igra. Všeč mi je grafično igranje in vse značilnosti te igre. Tako naprej razvijalci, želim si, da boste v prihodnosti naredili grafiko te igre bolj realistično in prijetno
Dobra igra, vendar je količina oglasov smešna. Fantje, opustite se, saj vam pokvari igro in jo naredi poceni in neumno!
Lepa igra, vendar je zelo težko kupiti letala. predrago je. Na letalu je toliko nadgradenj, kot so modri odtisi bla bla bla, ko kupimo letalo, že 5 let igram, zdaj pa je čas za prekinitev. Zaslužite zlato in diamante bo enostavno. Tako razočaran
Vsakič, ko igram, izgubim napredek. Tudi po porabi denarja. Kaj je smisel shranjevanja v oblaku, če ne shrani ničesar?
To igro sem igral že dolgo in zdaj je bil pred 1 mesecem moj telefon pokvarjen, zato sem ga namestil na bratov telefon in se prijavil v isti račun, moji podatki in napredek so bili obnovljeni, zdaj pa na mojem novem telefonu ni nič obnovljeno .Ves moj denar in čas pri tej igri sta izgubljena.
Všeč mi je ta igra, vendar so moji vsi podatki izgubljeni in jih nisem mogel pridobiti s strežnika. Sem v najboljših 8% v skupnem rp. Zaradi tega je ocena, ki jo dajem, omejena na 2 zvezdici. Zahtevam, da ekipa dela na tem in odpravi to težavo.
Lahko bi bilo ceneje ter tudi epizode bi lahko bile brezplačne.
Sploh je ne morem več igrati, zaradi napak, ki jih doživljam vsakič, ko jo poskušam igrati (Posodobljena različica je zanič). To težavo morajo odpraviti.
To je res zelo slaba igra, veliko težav v igri in tudi veliko helikopterjev ne zadošča za številne etape. Najverjetneje je veliko helikopterjev zaklenjenih, ko jih potrebujete v igri in tudi težave z napakami. Zahtevajte ustvarjalca iger, rešite te težave in poskusite narediti to igro brez povezave, kar bi bilo res super.
Ni slabo se splača naložit
To je zelo dobra igra, vendar se malo zruši. Ena težava pa je najhujša ta, da ne morete kupiti gunshipa z gotovino, ampak samo z zlatom. Oglasite zdaj su 34 super bo v gotovini
V času, ko prenašam kot zdaj, je zamrznilo!! In tudi če ponavljam prenos, ne more. Morda je res odličen gzme, vendar tudi vsakič zamrzne!! Prosim, popravite to, dobil bi 5 zvezdic, če ne bi veliko zamrznil Čeprav imam dobro povezavo in z mojim telefonom ni nič narobe. Upam, da se to ne bo ponovilo do naslednje posodobitve te igre
Podarim 2 zvezdici, zakaj.ker imam povezano težavo.poglejte, igra mi je všeč, vendar ta hrošč stu*it ne bo nadaljeval igre.samo ostanite, recite slab connectec.toda moj wifi deluje v redu.pls popravi to napako. uživam v tej igri celo leto. Ne morem kupiti helija
Igra je sprva precej dobra, vendar je po čiščenju 5. epizode težko dobiti zlato in tudi loterijske nagrade izginejo, letala je težko kupiti ali nadgraditi in tako se preprosto zataknete
To igro igram 7 let, to so zelo dobre igre, zdaj pa zamenjam telefon realeme 8, nato pa po namestitvi te igre igram, se sliši zvok odpiranja igre, vendar po začetni epizodi, potem ko ni zvoka in po končani misiji je zvok prihaja, zakaj torej zvok ni čas za delo, igraj. Druga igra teče dobro, vendar je v tej igri prišlo do težave z zvokom. Kaj je ta problem?
Ne nameščajte. Anime dekle z dekoltejem, ki te prosi, da kupiš njene vrhunske tanke, iskreno nagovarja mlade fante. Ta demografska skupina je grozna, naredite odlično, realistično igro helikopterja/jetnika, nato pa se obrnite k meni. Absolutno grozen poskus zračne igre. Poskusi ponovno. Če si upaš.
Vau, ta igra je neverjetna, toda na žalost, ko sem dobil arktični zemljevid, sem dobil airwolfa, a nenadoma ima airwolf slabo zdravje, zato kupim drugo z zlatom in kupim letečo klobaso (veš kaj je to letalo)
Neverjetna aplikacija. Ne želim ji dati samo 1 zvezdice. Lahko bi mu dal 5 zvezdic. Pametno ustvarjanje. Toda z žalostjo in žalostjo je treba razložiti, da: ko sem jo igral, potem ko sem opravil 3 majhne naloge vadnice. Želel sem kupiti puško. Po tem Po tem zaslon na dotik mojega telefona ni deloval 5 minut. Samodejno se je ponovno zagnal. In po tem 😢😢😢😢😢😢😢 območje, kjer je bila možnost nakupa. Območje ne deluje več. Ponastavil sem vse podatke v telefonu, vendar niso bili popravljeni.
Po zaključku vsake epizode poda ceno, kot je nov helikopter in nekaj gotovine in nekaj zlata, vendar po sprejetju ne bo na voljo na glavnem zaslonu, na primer, ko bomo izbrali nov helikopter za naslednjo vojno, ne bo biti na voljo. Dokončal sem 3 epizode, vendar po prevzemu helikopterja nisem dobil niti enega novega helikopterja. Bilo je zelo razočaranje in zelo težko je bilo dokončati epizode samo z enim helikopterjem.
Totally Reliable Delivery Service Симулятори gbz
Zelo dobre igre. Čudovito ... Toda ena težava je NAPAKA OMREŽJA ali slaba povezljivost spremembe na zlato ni mogoče shraniti. Tudi jaz sem povezan na žepni Wi-Fi. Moja nagrada zlata ne more dati ali zmanjšati. Tudi diamant ne more dati.. Prosim, odpravite to težavo.
Gumb za nazaj ne deluje več, veš, kaj se je zgodilo s to mojstrovino igre, resno je tako žalostno.
Igra se zruši vsakič, ko jo odprem. Pred leti je bila odlična igra. Posodobiti ga je treba za novejše različice Androida.
Sem igralec, ki se vrača, za nekaj let sem se ustavil in se želim vrniti, vendar ne vem, kako pridobiti podatke iz prejšnje igre. Joyple račun ni nič pomagal, igra me obravnava kot nov račun. V mojem računu google play imam še vedno zapise svojih prejšnjih dosežkov. Povejte mi, prosim, kako naj pridobim svoje stare podatke o igri, ne želim začeti iz nič, potem ko sem se toliko potrudil v prejšnjih podatkih igre
Ta igra mi je bila že prej všeč, vendar je težko zahtevati zlata, diamante in druge vire za nadgradnjo helikopterja ali letala. Vem, da obstaja veliko načinov za izločitev teh virov, vendar samo 1 zlato ali 1 diamant ne bo dovolj. Zato jih nekoliko lažje zahtevajte